Megan Markl se konačno pojavila u javnosti, a ovaj dekolte... U jeku šuškanja o razvodu došla u bezobraznom izdanju
Megan Markl, Foto: CraSH/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

O JEDNOM DETALJU SVI BRUJE

Megan Markl se konačno pojavila u javnosti, a ovaj dekolte... U jeku šuškanja o razvodu došla u bezobraznom izdanju

Dok takve priče kruže, vojvotkinja blista, u izmenjenoj verziji stare haljine.

Objavljeno:

Megan Markl se posle medijske pauze pojavila sinoć u Los Anđelesu, na svečanosti organizovanoj zbog pomoći LA Dečjoj bolnici. Princ Hari nije bio pored nje, a vojvoda od Saseksa se u poslednje vreme više puta pojavljivao u javnosti bez supruge što je pokrenulo sumnju da su se u njihovom braku pojavili problemi. Dok takve priče kruže, vojvotkinja blista, u izmenjenoj verziji stare haljine.

Vojvotkinja od Saseksa nosila je crvenu haljinu modne kuće Carolina Herrera, taj model birala je i 2021. za događaj u Njujorku, u čast vojske uoči Dana veterana u SAD i Dana primirja u Britaniji. Hari je tada bio uz nju.

Megan Markl srela se sa na crvenom tepihu sa decom, a jednog dečaka je u šali pitala: "Zar nije vreme za spavanje?". Na sinoćnjem događaju nastupila je Demi Lovato, dok su voditelji bili Kejli Kvoko, Džejmi Li Kertis i Kolin Henks, sin slavnog Toma Henksa.

Kako piše Daily mail, Hari je otišao na planinarenje sa prijateljima, i taj put je organizovala Megan Markl. Bez obzira na to, solo pojavljivanje vojvotkinje podgrejalo je sumnju da njoj i Hariju ne svetaju ruže.

Megan Markl
Megan Marklfoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ je nedavno bio sam u Londonu, a u poslednjih 15 dana čak 10 puta istupio je javno bez supruge, uključujući i put u Britaniju, Lesoto i svečanost u Njujorku.

Megan je poslednji put primećena dan pre 40. rođendana svog supruga, sredinom prošlog meseca. A 2023. pisalo se da su ona i Hari duže vreme bili razdvojeni, ali su izvorti bliski njima rekli da njih dvoje kao i svaki par imaju nesuglasice, ali da im je veza čvrsta.

Vojvotkinja je frustirana zbog Harijevih sudskih sporova u Britaniji, a pročulo se i da se supružnici ne slažu oko vaspitanja njihove dece, Lilibet i Arčija.

Bilo je i ranije glasina da se razvode, a neki smatraju da Harijev solo put u London jeste njegova odluka zbog želje da popravi svoj imidž. "Čujem da je hteo tako, verujem da želi prostora", tvrdi izvor iz Kalifornije.

Megan Markl
Megan Marklfoto: CraSH / Zuma Press / Profimedia

Drugi dodaju da Megan i Hari, koji su u braku od 2018. godine, sada slede različite ciljeve.

"Vojvoda i vojvotkinja sada su napredovali kao pojedinci - ne samo kao par. Vojvoda je fokusiran na svoj pokroviteljski rad, a vojvotkinja na svoj preduzetnički put. Ali biće zajedničkih napora u poslu",

Primetno je i da Megan izgleda podmlađeno, komenatrisalo se da je dosta smršala i da se to odrazilo i na njeno lice koje deluje dosta osveženo, punijeg volumena i jednostavno mlađe.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/ Zena.blic/ Jelena Milenković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.